Abc-huset - Vi Hälsar På Hos Bokstäverna!

Abc-huset - Vi Hälsar På Hos Bokstäverna!
159 SEK
Mer Info!

"Boken sprudlar av både ord och bildglädje... ABC-huset är en på samma gång lekfull och inspirerande bok, mycket pedagogisk utan att bli torr och tråkig. Betyg 5 av 5."

BTJ, Madeleine Jephsson

Välkommen till  ABC-huset. Lär dig alfabetet på ett roligt och fantasifullt sätt med fartfyllda rim och finurliga illustrationer.

I ABC-huset hälsar vi på hos 29 familjer som alla representerar en bokstav. Bokstaven B får vi veta mer om i Björns & Beas Bageri.  Här ska du leta efter saker som börjar på B. Kanske hittar du en bulle, en biskvi eller en blåbärsbakelse. Ser du en blomma i bilden? Eller en banan?

Varje uppslag innehåller:

Ett rim där bokstaven förekommer ofta och ett rim som berättar om själva bokstaven.

En alfabetslinje för att visa var i alfabetet man befinner sig. 

En ordlista med några av orden som man kan hitta på bilden och som uppmuntrar barnet till att leta efter bokstavens ljud.

Bokstaven visas både som versal och gemen. 

Gömda bokstäver att leta efter.

Längst bak tips på roliga alfabetslekar.

Man kan läsa boken från pärm till pärm som en saga, eller stanna upp och upptäcka varje boksta­v, själv eller tillsammans med en förälder.

Bagaren Björn och björnen Bea

bor tillsammans i en trea.

Bakar B:n de kan garnera

bjuder på och äter flera

tills de inte orkar mera.

Ålder: 3 till 6 år.

FIA ELIASSON LANNEMYR arbetar som arkitek­t och brinner för grafisk form och illustration. Hon är aktuell med rimböckerna Min första bok om vilda djur och Min första bok om tama djur.