Barnens Resebok

Barnens Resebok
110 SEK
Mer Info!

En charmig och rolig bok om att resa ur barnens eget perspektiv!

Följ med ut i världen och upptäck nya saker, coola fiskar och konstig mat. I Barnens resebok är det barnen själva som får guida dig till sina favoritplatser i världen!

Barnens resebok innehåller 12 resemål med olika inriktning. Här finns båtluff i Grekland, vandring i Alperna och julfirande med barfotatomte i Thailand. Charmiga illustrationer blandas med barnens egna semesterfoton på ett lekfullt sätt.

Dessutom får du reda på varför du behöver ett pass, du får tips på hur man packar bäst och hur man bäst fördriver en lång resa.

Barnens resebok är en inspirerande och rolig bok om att resa, från barnens eget sätt att se på saker. I boken får du lära dig en massa saker som du aldrig hade tänkt på annars, drömma dig bort och längta till din egen resa

Och längst bak i boken kan du fylla i dina egna resemål!

“Jag gillade verkligen boken som känns välskriven och lyxig, och älskar tanken på att blanda in barnen i resorna. De har ju också sina upplevelser och vill ta del av resor och inte bara ´hänga med´. En resa är ett äventyr för alla!" Från bloggen Livet från den ljusa sidan
“Frågor som ´Var börjar och slutar ett land?´ och de fina och roliga illustrationerna blir extra kryddor i den här faktaboken där barnen och deras upplevelser står i fokus. Just att barnen och deras upplevelser står i fokus är ett stort plus." Från bloggen Lanclin - bloggen om livets äventyr

Barnens resebok är fulla av barnens egna tips för resan och upplevelser av olika resemål. Barnens historier och guider till världens alla hörn är sammanställda av Cicci Hallström, journalist med erfarenhet från nyhetsarbete och en rad TV- och radioproduktioner.

Fredrika Ottosson är illustratör och formgivare, verksam i Jönköping. Fredrika älskar de små detaljerna som gör det lilla extra och har en förkärlek för färgglada retromönster. Man kan inte annat än bli glad av Fredrikas illustrationer!