Tänk vad imponerade vänner och familj kommer bli när du serverar dem din egenbryggda julcider? “Det har blivit någonting av dig åå grabben!” kommer farfar säga efter första smutten, och farmor skulle säga: “Du vet att alkohol förstör din ständigt växande kropp vännen?"
Med det här kitet kan du enkelt och smidigt tillverka din alldeles egna cider på fat. Kitet innehåller allt du behöver samt en steg-för-steg beskrivning. Du behöver inte lägga flera dagar på det här utan det tar bara 10 minuter att ordna med allt och sedan sköter det sig självt!
En tunna innehåller allt du behöver för att lyckas med bryggningen. Du behöver bara tillsätta en skvätt vatten!
Fakta om Brewbarrel Brygg Din Egen Cider:
- Tunnan ger cirka 5 liter hemmabryggd cider
- Jäskärlet är ca 27 cm hög, 18 cm i diameter
- Kräver totatalt 7 dagars jäsning
- Alkoholhalt i den färdiga drycken landar på cirka 5,2 - 5,5 %
- Innehåller påse med fruktjuicekoncentrat (angiven smak)
- Påse med torrjäst
- Ventil för att styra lufttrycket
- Den färdiga cidern håller cirka 2 veckor (oöppnad i kylskåp)
- Öppnad cider håller i ett par dagar i kylen
- Manual medföljer på: Sv, dk, no, eng, fin och tyska
Ingredienser Äpple: Äpplejuicekoncentrat, inverterad sockersirap, glukossirap, surhetsreglerande medel (syra: äppelsyra), konserveringsmedel natriumdisulfit (innehåller sulfiter), 1 flaska äppelsmakämne: Ingredienser: smakämnen, vatten, dextros, sötningsmedel acesulfam K), 1 påse torrjäst med näringsämnen (Ingredienser: torrjäst, (jäst, emulgeringsmedel sorbitanmonostearat), fosfater, jästextrakt, sulfater, vitaminer, spårmineraler).