Celsius Positive Energy - 1-pack

Celsius Positive Energy - 1-pack
Brand: ERT Godis
Size: 1-pack
29 SEK
Mer Info!

När man känner sig för trött för det uppkommande träningspasset, den sega måndagen på kontoret eller utdragna pluggdagen så är Celsius här där att rädda dagen! Med smak av jorgubb och marshmellow så är denna dryck fullpackad med energi som hålelr dig peppad och positiv hela dagen. 

Celsius Positive Energy är en funktionsdryck med smak av jordgubbe och marshmellow. Den är vitamin- och koffeinberikad, vegansk, och fri från socker och kolhydrater. Säljs styckvis i burk om 35,5 cl. Drycken har ne hög koffeinhalt på 56 mg/100 ml och rekommenderas därför inte till gravida, ammande, barn eller koffeinkänsliga personer.

Ingredienser: Kolsyrat filtrerat vatten, guarana, grönt te-extrakt, koffein, glukuronolakton, ingefära-extrakt, taurin, mineraler (kalciumkarbonat, kromklorid), vitaminer (askorbinsyra, nikotinamid, riboflavin, kalciumpantotenat, pyridoxinhydroklorid, biotin, cyanokobalamin), surhetsreglerande medel (citronsyra), naturliga aromer, sötningsmedel (sukralos).  Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.