Clean Drink Passion Koffeinfri - 1-pack

Clean Drink Passion Koffeinfri - 1-pack
Brand: ERT Godis
29 SEK
Mer Info!

Överraska kroppen med en mängd olika vitaminer och mineraler! Den kanske kommer hamna i chock för ett ögonblick, men den kommer garanterat tacka dig så småningom! Dessutom är den både koffein- och sockerfri och har en god smak av passion! 

Clean Drink Passion Koffeinfri är en superbra dryck för dig som älskar att träna och hålla igång. Just denna dryck är berikad med passion, och har ett innehåll som får din kropp att skrika av lycka. Den passar utmärkt till sena sommarkvällar för godhetens skull, eller som funktionsdryck efter träningspasset. Den är riktigt flexibel med andra ord! Burken innehåller 330 ml. 

Ingredienser: Kolsyrat vatten, grenade aminosyror bcaa (I-leucin, I-valin, I-isoleucin), L-glutamin, magnesiumklorid, kromklorid, zinkcitrat, aromämne, vitaminer (vitamin C, vitamin D, vitamin E, niacin, riboflavin, pantotensyra, vitamin B6, folsyra, biotin, vitamin B12), surhetsreglerande medel (äppelsyra), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-k).

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.