Haupt Lakrits Merry Christmas - 250 gram

Haupt Lakrits Merry Christmas - 250 gram
Kategorier: Godis, Choklad
Brand: Haupt Lakrits
129 SEK
Mer Info!

Nu är det jul igen och det innebär överflöd av godis och andra sötsaker. Tyvärr är det rätt ovanligt att hitta lakrits bland skumtomtar och Alladin-askar, är det kanske så att lakrits inte är tillräckligt juligt för att ätas i december? Det har Haupt fixat genom att snillrikt ge sin saltlakrits ett täcke av vit choklad och pepparkaksdeg. Overkligt gott och juligt så det räcker och blir över! 

Haupt Lakrits Merry Christmas är saltlakrits omgiven av vit choklad smaksatt med pepparkaksdeg. Säljs på burk om 250 gram.

INGREDIENSER: 65% vit choklad (socker, kakaosmör, mjölkpulver, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljarom), sirap, vetemjöl, socker, invertsockersirap, 3.5% rålakrits, salmiak, salt, stjärnanis, ytbehandlingsmedel (karnaubavax), kanel, ingefära, nejlika, kardemumma, vegetabilisk olja (kokos, raps) , bakpulver (E500), färgämne (järnoxid, kiseldioxid). Kakaoinnehåll: minst 27%. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.