Marabou Non Stop Påse - 100 gram

Marabou Non Stop Påse - 100 gram
Kategorier: Godis, Choklad
Brand: ERT Godis
19 SEK
Mer Info!

Det är inte så konstigt att Non Stop fortfarande finns att köpa i butikerna fastän de kom ut på godismarknaden för typ hundra år sen. Eller ja, det var år 1947 närmare bestämt men det är ändå jättelängesen.

Få godissorter har överlevt så länge som Non Stop och det kan ju bara betyda en sak; att de är otroligt goda! Så goda att till och med Marabou uppfann en chokladkaka med Non Stop i. Undrar vad som kommer härnäst… Under tiden får du i alla fall njuta av denna påse med Non Stop i!

Non Stop är smaskiga chokladlinser av mörk choklad i olika glada färger. En klassiker bland godishyllorna som passar lika bra att ha på tårtan som att äta precis som de är.

En påse innehåller 100 gram.

Ingredienser: Socker, kakaomassa, kakaosmör, mjölkpulver, ytbehandlingsmedel (gummi arabicum, karnaubavax, bivax), emulgleringsmedel (sojalecitin), färgämne (E100, E120, E133, E153, E160A, E172), aromer, glukossirap. Innehåller mjölk, soja. Kan innehålla spår av jordnötter, nötter, mandel och vete. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.