Nathalies Panela är ett 100% oraffinerat fullrörsocker som påminner om muscovadosocker i smaken, med lätt ton av karamell. Panela kommer från Anderna och framställs enligt sekelgamla traditioner hos kooperativet Asoproomac, nära San Agustin i Colombia. Det är gjort av endast rörsockerjuice som kokas tills vätskan avdunstat och blir till ett pulver. Det är bönderna själva som kokar juicen i kooperativets egen så kallade “trapiche”. Nathalie köper sedan sockret direkt från dem, utan onödiga mellanhänder. Eftersom sockret inte är centrifugerat eller blekt, har det kvar naturens egna mineraler, vitaminer samt 8 av 9 essentiella aminosyror (däribland BCAA). Och smaken så klart! Användning: Använd istället för socker, i matlagning, bakning, på pannkakor eller gör inkafolkets egna energidryck ”Agua de Panela”; ta 1-2 msk efter smak, i din vattenflaska och juice från 1 lime. Gör samma dryck fast i varmt vatten när du är förkyld.