Njut av sötsaker med gott samvete!
I boken Råsöt hittar du över 60 makalöst läckra recept på godsaker och desserter. Njut av fudge, tryfflar, bars, pajer, tårtor och cheesecakes skapade av ingredienser från naturens skafferi, fullproppade med smak och som du dessutom kan äta med gott samvete.
Här finns allt från sådant som du svänger ihop på 15 minuter till mer sofistikerade efterrätter och tårtor att bjuda på när du vill servera något med det lilla extra allt fritt från gluten, soja och raffinerat socker. Den enda utrustning som behövs är en blender, en matberedare och en frys.
Recepten är pedagogiskt upplagda och alla recept innehåller information om svårighetsgrad och tidsåtgång. Bokens fantastiska fotografier är tagna av Ulrika Ekblom och bakom layout och design står Josefin Tolstoy.
VIKTORIIA RUMIANTSEVA är certifierad raw- & vegan pastry chef och grundare av S-Foodies Hälsokonditori i Uppsala ett företag som både producerar egna hälsosamma desserter och choklad samt utbildar andra passionerade bagare från hela världen. Viktoriia är även en uppskattad föreläsare på bland annat Handelshögskolan i Stockholm där hon delar med sig av sin kunskap om mat och hälsa. På Instagram inspirerar hon sina följare att ändra sin syn på hälsa genom att dela med sig av recept, slå hål på gamla hälsomyter och berätta om sitt liv som mamma och egenföretagare.