Suitmeister Christmas Blue Nordic Kostym - Small

Suitmeister Christmas Blue Nordic Kostym - Small
Brand: OppoSuits
Size: Small
499 SEK
Mer Info!

Du vaknar upp av att du fryser om fötterna, du kollar ut genom fönstret där snöflingorna sakta vaggar ner mot marken och på varje radiokanal spelas Mariah Carey’s juldänga på repeat. Du inser att julen är kommen och springer snabbt till garderoben för att klä dig i samma anda som högtiden. Det är ju trots allt bara jul en gång om året! 

Suitmeister Christmas Blue Nordic Kostym är en fullkittad julkostym som består av en blåmönstrad slips, en blå fodrad kavaj med vita och röda juldetaljer och ett par matchande kostymbyxor i slim-fit modell. Kavajen har blått innertyg, två fickor framtill och två stängningsknappar framtill. Byxorna har elastiska band för perfekt passform, två byxfickor fram och en bak och dragkedja med knappstopp. Observera att skjortan och skorna som syns på bilden inte ingår.

Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform. Notera att OppoSuits kostymer är av en slimfitmodell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två storlekar.

  • Material: 100% Polyester 
  • Inkl. Kavaj, slips och byxor
  • Skjorta och skor ingår ej 
  • Finns i storlek: Small, Medium, Large, X-Large och XX-Large